klienci-promedia

2021-06-08

PRO Media House wśród najlepszych domów mediowych w Polsce

Wg najnowszego Raportu „Agencje Reklamowe i Domy Mediowe 2021” magazynu „Media&Marketing Polska”, PRO Media House znalazł się na podium aż w 8 kategoriach.

Z opublikowanych w Raporcie wyników badania, zrealizowanego w okresie marzec-kwiecień 2021 r. przez Kantar Polska wśród 2470 marketerów wynika, że spośród 26 przebadanych domów mediowych w Polsce dom mediowy PRO Media House zajmuje:

I MIEJSCE w kategoriach:

• Czy poleciłbyś dom mediowy swojemu przyjacielowi
  • Zadowolenie z obsługi klienta
  • Zadowolenie z oferty ekonometrycznej
  • Oferuje wysoką jakość usług w planowaniu telewizji
  • Oferuje wysoką jakość usług w planowaniu mediów offline (radia, OOH, prasy)

III MIEJSCE w kategoriach:

• Ma aktualną wiedzę na temat rynku mediów
  • Rozumie ideę zintegrowanej komunikacji
  • Zadowolenie ze współpracy z agencją

a w pozostałych wymiarach uzyskał oceny powyżej średniej.- Wyniki tegorocznej edycji badania i „Raportu” potwierdzają, że potrafimy nie tylko skutecznie łączyć ze sobą media, ale także kompetencje plannerskie z najlepszą obsługą klienta w Polsce – komentuje Dominika Meinardi, Dyrektor Zarządzająca PRO Media House.
    Tak dobre oceny zawdzięczamy konsekwentnemu rozwojowi oraz „szlifowaniu” standardów client-service od 17 lat, ale także świetnej współpracy z naszymi klientami i kontrahentami – dodaje.

Szczegółowe wyniki Raportu można zobaczyć tu: https://promediahouse.pl/raporty/raport-media-marketing-polska-2020/

klienci-promedia